DIABLO Azura

DIABLO Azura

2,100.00 kn2,200.00 kn

Poništi odabir
Šifra proizvoda: Nije dostupno
Kategorije: ,
Raspoloživost Dostupno uz narudžbu

Serija Azura DIABLO štapova dizajnirana je za ribolov pastrva na rijekama i komercijalnim vodenima, te naravno i malim brzim rijekama obraslih obala gdje manjak manevarskog prostora može biti problem. Serija Azura DIABLO štapova ustinu su univerzalani ultra lagani štapovi za ribolov pastrva ali i ostalih vrsta koji omogućuje ribolov sa bilo kojim mamcima unutar njihovog testnog raspona, pri čemu je upravo i takav odabir težine mamaca za pojedine modele.

Diablo serija štapova dolazi u tri varijante odnosno modela: Prvi je AZD58XUL za koji možemo reći da je klasični nano light štapić koji će sa svojom cw:akcijom od 0,2-3g te samo 70 grama zadovoljiti sve zaljubljenike u Ultra light ribolov. Slijedeća dva modela su istinski natjecateljski štapovi dizajnirani za prave znalce, akcija modela AZD64SUL 0,4-5g upravo je ono što Vam treba za sve načine ribolova sa silikoncima, a model AZD66UL 0,8-7g tu je za sve ”tvrde” mamce (leptire, voblere i sl.)

Štapovi zbog svoje fast akcije imaju izuzetne bacačke osobine i naravno omogućuju kvalitetno vođenje mamaca, a parabolični rad blanka uvelike će pomoći pri sigurnom izvlačenju i savladavanju svih ”nervoznih” riba. Osjetljivost štapova dovoljna je i za korištenje i najfinijih mamaca, a klasični japanski dizajn nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Težina

0,2-3g, 0,4-5g, 0,8-7g

Duljina

1,73m, 1,95m, 1.98m

Odaberi valutu
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro
X

Proizvod je dodan u košaricu

Pogledajte košaricu